Фирма АРАНГО ЕООД, дъщерна фирма на АРСИСТ ЕООД е официален представител и дистрибутор на HIKVISION.

Камерите за сигурност, за защита на обекти и съоръжения и камери за наблюдение са нужни на много организации. Избора и инсталирането на подходяща система за видеонаблюдение често е голямо предизвикателство. При избора на система за видеонаблюдение трябва да сте сигурни, че сте избрали правилната система за вашите нужди, също така трябва да направите правилната настройка на камерите , така че да получите възможно най  – ясния кадър.

Трябва да обмислите няколко фактора, за да създадете ефективен париметър на сигурност, като местоположение на камерите, ъглите на камерите, обхвата на камерите и т.н. Ние сме тук за а помогнем.

Ние можем да помогнем с проектирането и внедряването на система за видеонаблюдение според вашите нужди. Ние Ви помагаме да оцените ключовите фактори за внедряване на системата за видеонаблюдение, а именно:

  • За какво Ви трябва системата за видеонаблюдение?

  • Какво ниво на задържане на видеоклипове е необходимо?

  • Ще бъде ли наблюдавана системата ви или доказателство по своя характер?

Arsyst има 15+ годишен опит в системите за видеонаблюдение. Опита ни, ни помага да изберем правилните камери за видеонаблюдение, правилното местоположение на инсталиране на камерите, за да наблюдавате и записвате това, от което имате нужда. Освен това, Ви предоставяме подробна информация за използването на камерите, за да разберете как работи всяка камера и какви са нейните предимства и ограничения.

Професионалното и експертното инсталиране на всяка система за видеонаблюдение е важен компонент, който Ви осигурява:

  • Визуалната интелигентност – системите за видеонаблюдение предлагат визуалната интелигентност, от която се нуждаете, за да оцените критичните места, да вземете своевременни решения за сигурност и да защитите служителите си.

  • ROI – Решенията за видеонаблюдение, използващи технология за видеонаблюдение, могат да предложат значителна възвръщаемост на инвестициите като възпиращ фактор за кражба. В допълнение, видео наблюдението може да осигури подобряване на бизнес

  • Технология на аналогов, цифров, интернет протокол (IP) и / или мегапикселова камера

  • Дигитален аналогов Hi-definition

  • Мониторинг на критични събития

  • Интелигентен видеоанализ

Arsyst може да проектира и да внедри перфектната система за видеонаблюдение според вашите нужди. Независимо дали сте малък бизнес с единично съоражение или имате многофункционална работа на много места.

Защитете екипа си, собствеността си, продуктите си с висококачествена система за видеонаблюдение от Arsyst.

Също така имаме и електронна система за сигурност, която ще Ви помогне да се справите с нежелани събития.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С БАС

Търсите доверет IT партньор?

Арсист предлага и предоставя на клиентите си професионална ИТ поддръжка на достъпни цени от 2003г. насам.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С БАС