Arsyst предлага и осигурява на потребителите си бърз дистанционен отговор и отстраняване на проблем, а когато е необходимо и присъствие на място.

ИТ Съпорт база

Ние предлагаме професионална ИТ поддръжка за малкия бизнес в София, Ихтиман, Костенец, Долна Баня и Белово.

От 2003г. насам Arsyst помага както в отстраняването на малки компютърни проблеми, така и в изграждането на компютърни системи.

Вие избирате необходимата за Вас техническа поддръжка или месечен абонамент на мрежата, а ние сме в 100% готовност да Ви помогнем.

ИТ поддръжка на място

Ние идване при Вас на място, когато имате проблем и Ви е необходима помощ или просто Ви е необходима нова настройка на компютъра, трябва да инсталирате ново оборудване, имате проблем с WiFi, проблем при пренос на данни или се нуждаете от техническа поддръжка.

Отдалечена ИТ поддръжка

Arsyst предлага дистанционна техническа поддръжка.

При срив, грешка, вирус, развален файл и други проблеми могат да бъдат решени бързо чрез отдалечено свързване с компютъра Ви.

Абонаментни ИТ услуги

Екипът на Asyst се грижи за управлението на вашият сървър и сигурност на мрежата с неограничена поддръжка на компютъра Ви.

Месечния план за ИТ поддръжка е проектиран за малки екипи до 50 човека, за да изпълни най – важните Ви нужди в сигурността и ИТ поддръжката.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Търсите доверет IT партньор?

Арсист предлага и предоставя на клиентите си професионална ИТ поддръжка на достъпни цени от 2003г. насам.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС